Hodnocení firmy Česká pojišťovna a.s.

*
*
*
*
*
15 hodnocení
lajika
2.1.2018
*
*
*
*
*

na úvod - hvězdičku jsme dala jen proto, že je to povinná položka bez níž nelze hodnocení odeslat platím každoročně pojistku. Letošní vyúčtování bylo navýšeno o sice drobnou leč nevysvětlenou částku. Když jsme zavolala na zákaznickou linku, blábolila slečna nejprve něco o nedoplatku z loňska (pokud by to byl nedoplatek z loňska, což nebyl a být nemohl, mělo by vyúčtování obsahovat taky tuhle položku s příslušnou částkou, což neobsahovalo), pak o "změně smlouvy" - o tom bych zase jako smluvní strana měla něco vědět, nakonec o "technické chybě". Pak řekla, že situaci zkonzultuje s kolegy a ozve se. Ozvala se, omlouvila, informovala, že mám platit částku bez onoho záhadného navýšení, ale...! kolik klientů zaplatí prostě to, co jim pojišťovna naúčtuje a všimne si rozdílu v řádu prvních desítek korun? Zkouší takhle pojišťovna okrást všecky klienty nebo jen vylosované? Pojišťovnu samozřejmě po incidentu změním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka
3.5.2017
*
*
*
*
*

S českou pojišťovnou mám špatné zkušenosti. Stala se mi nehoda, pán mi poškodil auto na parkovišti. Měl uzavřenou pojistku tzv. na blbost. U škody byli svědci, situace byla pravdivě popsána a včas nahlášena a odpověď mi přišla, že popsaná situace se nemohla stát a plnění nebude. Pán vysmátý, pojišťovna také a já jako poškozená si musela uhradit opravu. U ČP už nic nemám, vše jsem tam ukončila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana
16.3.2017
*
*
*
*
*

S Českou pojišťovnou máme jen ty nejhorší zkušenosti. Měla jsem důchodové připojištění, řádně placeno, žádné čerpání a po skončení smlouvy místo bonusu 39 tisíc, mi ještě z naspořené částky 20 tisíc sebrali. Manžel má pojištění odpovědnosti. Každý rok, téměř 20 let chodila složenka a v loňském roce změnili systém. Složenku na letošní rok neposlali a za 2 měsíce přišla na platbu 356 korun pokuta 50 korun. Česká pojišťovna je nejhorší ze všech pojišťoven od konce komunistické éry. U tohoto ústavu již nikdy! Jana a Josef

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jíří
7.3.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost. Nejlepší pojišťovna na trhu. Proplatili mi i malou jizvu na prstu. Měl jsem pojištění dlouhodobých následků úrazu od 0,01%, což jiný pojišťovný ani nenabízejí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
gupus
25.11.2016
*
*
*
*
*

Mám špatnou zkušenost s ČP. 26.8.2016 mi od kamínku naprasklo čelní sklo od kamínku z protijedoucího náklaďáku.Až 14.11.2016 mi přišel dopis od ČP, kde mi oznámili, že zjišťují právní základ mého nároku.Přitom jak já tak náklaďák jsme vše sepsali a hned nahlásili a ještě uvedli svědka.Po telefonátu s likvidátorem ČP jsem zjistil, že firma náklaďáku s ČP od nehody nekomunikovala.Tak jsem zavolal firmě nákladního auta,ta to nahlásila ČP a už je to v pořádku. Stačilo jen zavolat.Závěr pro mě je takový, že s Českou pojišťovnou skončím a všechny smlouvy převedu k jiné.Nechce se mi čekal pomalu půl roku než mi nahradí škodu.Mám u nich pět smluv a ty skončí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
davesi
5.2.2016
*
*
*
*
*

Bohužel musím říci, že mám s ČP špatnou zkušenost v takové banalitě, jako je zasílání daňových potvrzení k životnímu pojištění. Každý rok je musím stále stejně usilovně uhánět a oni nekonají, takže zdržují klienta. Je to neskutečná neschopnost, protože u jiných společností to dělat nemusím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
eleonor12
29.12.2015
*
*
*
*
*

Zdravím všechny čtenáře techto recenzí.Já mám bohužel s ČP jen samé špatné zkušenosti. Jsou to samé výmluvy a neuhradí co naslibují při zakládání smlouvy. Jak jinak ,že??. Já i syn máme pojištění- žovotní a ani jednomu nebyla proplacená pojistná událost - úraz. Právě jsme obě smlouvy vypověděly. Takže už nikdy více Českou pojištovnu. Nedoporučuji !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Kminek
16.4.2015
*
*
*
*
*

ja trochu z ineho soudku.chtel jsem delat pro česku pojistovnu dostal jsem se tam vsecko ok až na to ze som neudelal vstupni test kde na jedne strane muj manazer nam hodne malo řekl o tom.takze poslali me domu stim ze za mesic pridu znovu na vstupni test.jenomze pan regionalni reditel dal ultimatum mimu manažerovi, kdyz neprojdu testama po cele obdobi 3 let, tak me i manažera vyhodi tak radeji jsem ukoncil pracovni pomer. A za ten mesic co jsem pohorel tak jsem nic nedostal ani korunu.po 3 mesicich mi prisla upominka ze mam zaplatit 5000Kč za to že jsem absolvoval vstupni skoleni a test do ČNB.hoci jsem žadne provize nedostal.tak sa krasne obohatili mocVám velmi dekuji Česká Pojišťovna za spolupraci.Uvidime sa v ...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Václav
23.3.2015
*
*
*
*
*

Nejhorší pojišťovna v republice.Dokud zde budou tito likvidátoři a tito disponenti na stížnostním a produktový manažer ,půjde Česká pojišťovna hodně dolů.Lidi si to již hodně mezi sebou říkají:PRYČ A HODNĚ A HODNĚ DALEKO OD ČESKÉ POJIŠŤOVNY. Dokud nový ředitel si tam nechá tyto zaměstnance a nepostaví si nový tým likvidátorů a nový tým na stížnostnim a nového produktového manažera ,nebude mu pojišťovna klienty oplývat,naopak budou hodně ubývat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne2
moje.recenze
22.1.2015
*
*
*
*
*

Lidi, davejte si pozor na telefonni cislo teto pojistovny!!! Je to zpoplatnene!!! Naboural me jejich klient a tak jsem jim volal, abych nehodu nahlasil a ted mi prislo vyuctovani kde me zkrouhli o stovky korun!!! Ted uz mi dochazi, proc ten hovor tak prodluzovali... Skodu mi zaplatili, ale takhle kdyz jim volaji stovky lidi denne, tak to musi byt poradny vyvar. A nespada to do neomezenych tarifu!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Přidat hodnocení
  • Spálená 75/16
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce