Hodnocení firmy Česká pojišťovna a.s.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
mirahavir
29.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, nechal jsem si přepočítat platbu havarijního pojištění z důvodu,že vozidlo je starší o 4 roky.Nevěřím tomu,že je to takový problém! Z prvního návrhu Chyběly některé položky pojištění a sleva byla cca 600 Kč. Nechal jsem smlouvu přepracovat podle původního znění a smlouva byla rázem dražší o cca 200Kč. Mám veškeré smlouvy ukončené, ale děkovné e-maily, že jsem zákazníkem ČP.mi chodí stále a hlavně chtějí peníze za služby,které již nemám sjednané!! Jsem pojištěn havarijně u jiné pojišťovny za stejné podmínky o 3000Kč. méně.Přeji České pojišťovně hodně úspěchů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jendo.m
26.1.2018
*
*
*
*
*

Manželka bohuzel delala pro českou pojistovnu na živnosť. Stále od ni chteli penize pro potreby do kancelare, taky za nový nabytek. Nic moc jsi tam pritom nevydelala a tech smluv mela hodne. Kdyz jse rozhodla odejit, tak jeste do ted rok a pol po odchodu ji chodí vracet provize, protoze ty co tam zustali tak uzaviraji s klientama nové smlouvy. Tatovi udelala manželka zivotni pojistku a kdyz odesla od české pojistovny, tak tatovi volala pani, že pry je nemocny a musíme zrušiť pojistku a ona , že mu udela novou. Tata pojistku zrušil, ale ne u ni a od české pojistovny už nic nechce. GRATULUJU jak to tam vedete a tem vedoucim co narizujou podrizenym rusit pojistky tem co jse rozhodli odejit. Takže v teto spoločnosti manželka jenom prodelala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lajika
2.1.2018
*
*
*
*
*

na úvod - hvězdičku jsme dala jen proto, že je to povinná položka bez níž nelze hodnocení odeslat platím každoročně pojistku. Letošní vyúčtování bylo navýšeno o sice drobnou leč nevysvětlenou částku. Když jsme zavolala na zákaznickou linku, blábolila slečna nejprve něco o nedoplatku z loňska (pokud by to byl nedoplatek z loňska, což nebyl a být nemohl, mělo by vyúčtování obsahovat taky tuhle položku s příslušnou částkou, což neobsahovalo), pak o "změně smlouvy" - o tom bych zase jako smluvní strana měla něco vědět, nakonec o "technické chybě". Pak řekla, že situaci zkonzultuje s kolegy a ozve se. Ozvala se, omlouvila, informovala, že mám platit částku bez onoho záhadného navýšení, ale...! kolik klientů zaplatí prostě to, co jim pojišťovna naúčtuje a všimne si rozdílu v řádu prvních desítek korun? Zkouší takhle pojišťovna okrást všecky klienty nebo jen vylosované? Pojišťovnu samozřejmě po incidentu změním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka
3.5.2017
*
*
*
*
*

S českou pojišťovnou mám špatné zkušenosti. Stala se mi nehoda, pán mi poškodil auto na parkovišti. Měl uzavřenou pojistku tzv. na blbost. U škody byli svědci, situace byla pravdivě popsána a včas nahlášena a odpověď mi přišla, že popsaná situace se nemohla stát a plnění nebude. Pán vysmátý, pojišťovna také a já jako poškozená si musela uhradit opravu. U ČP už nic nemám, vše jsem tam ukončila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana
16.3.2017
*
*
*
*
*

S Českou pojišťovnou máme jen ty nejhorší zkušenosti. Měla jsem důchodové připojištění, řádně placeno, žádné čerpání a po skončení smlouvy místo bonusu 39 tisíc, mi ještě z naspořené částky 20 tisíc sebrali. Manžel má pojištění odpovědnosti. Každý rok, téměř 20 let chodila složenka a v loňském roce změnili systém. Složenku na letošní rok neposlali a za 2 měsíce přišla na platbu 356 korun pokuta 50 korun. Česká pojišťovna je nejhorší ze všech pojišťoven od konce komunistické éry. U tohoto ústavu již nikdy! Jana a Josef

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jíří
7.3.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost. Nejlepší pojišťovna na trhu. Proplatili mi i malou jizvu na prstu. Měl jsem pojištění dlouhodobých následků úrazu od 0,01%, což jiný pojišťovný ani nenabízejí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne5
gupus
25.11.2016
*
*
*
*
*

Mám špatnou zkušenost s ČP. 26.8.2016 mi od kamínku naprasklo čelní sklo od kamínku z protijedoucího náklaďáku.Až 14.11.2016 mi přišel dopis od ČP, kde mi oznámili, že zjišťují právní základ mého nároku.Přitom jak já tak náklaďák jsme vše sepsali a hned nahlásili a ještě uvedli svědka.Po telefonátu s likvidátorem ČP jsem zjistil, že firma náklaďáku s ČP od nehody nekomunikovala.Tak jsem zavolal firmě nákladního auta,ta to nahlásila ČP a už je to v pořádku. Stačilo jen zavolat.Závěr pro mě je takový, že s Českou pojišťovnou skončím a všechny smlouvy převedu k jiné.Nechce se mi čekal pomalu půl roku než mi nahradí škodu.Mám u nich pět smluv a ty skončí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
davesi
5.2.2016
*
*
*
*
*

Bohužel musím říci, že mám s ČP špatnou zkušenost v takové banalitě, jako je zasílání daňových potvrzení k životnímu pojištění. Každý rok je musím stále stejně usilovně uhánět a oni nekonají, takže zdržují klienta. Je to neskutečná neschopnost, protože u jiných společností to dělat nemusím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
eleonor12
29.12.2015
*
*
*
*
*

Zdravím všechny čtenáře techto recenzí.Já mám bohužel s ČP jen samé špatné zkušenosti. Jsou to samé výmluvy a neuhradí co naslibují při zakládání smlouvy. Jak jinak ,že??. Já i syn máme pojištění- žovotní a ani jednomu nebyla proplacená pojistná událost - úraz. Právě jsme obě smlouvy vypověděly. Takže už nikdy více Českou pojištovnu. Nedoporučuji !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Kminek
16.4.2015
*
*
*
*
*

ja trochu z ineho soudku.chtel jsem delat pro česku pojistovnu dostal jsem se tam vsecko ok až na to ze som neudelal vstupni test kde na jedne strane muj manazer nam hodne malo řekl o tom.takze poslali me domu stim ze za mesic pridu znovu na vstupni test.jenomze pan regionalni reditel dal ultimatum mimu manažerovi, kdyz neprojdu testama po cele obdobi 3 let, tak me i manažera vyhodi tak radeji jsem ukoncil pracovni pomer. A za ten mesic co jsem pohorel tak jsem nic nedostal ani korunu.po 3 mesicich mi prisla upominka ze mam zaplatit 5000Kč za to že jsem absolvoval vstupni skoleni a test do ČNB.hoci jsem žadne provize nedostal.tak sa krasne obohatili mocVám velmi dekuji Česká Pojišťovna za spolupraci.Uvidime sa v ...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Přidat hodnocení
  • Spálená 75/16
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce