Hodnocení firmy Česká pojišťovna a.s.

*
*
*
*
*
18 hodnocení
jirivlcek467
12.10.2018
*
*
*
*
*

Skvělá pojištovna a likvidátor opradu profesionál. Přetržená šlacha je to samé jako natažený sval , Doba nezbytného léčení upravena ze 70 dnů na 30. Co víc si přát. Oddělení stížností ..výsledek ten samý a na konci podpis s titulem mgr. Žasnu co tam pracuje za odborníky. Jestli chcete sypat peníze do černé díry a myslet si že jste pojištění doporučuji Českou pojištovnu. Můžete být v klidu. pojištovna je vděčná za každého troubu. Na mně taky vydělávali 30 let.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
mirahavir
29.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, nechal jsem si přepočítat platbu havarijního pojištění z důvodu,že vozidlo je starší o 4 roky.Nevěřím tomu,že je to takový problém! Z prvního návrhu Chyběly některé položky pojištění a sleva byla cca 600 Kč. Nechal jsem smlouvu přepracovat podle původního znění a smlouva byla rázem dražší o cca 200Kč. Mám veškeré smlouvy ukončené, ale děkovné e-maily, že jsem zákazníkem ČP.mi chodí stále a hlavně chtějí peníze za služby,které již nemám sjednané!! Jsem pojištěn havarijně u jiné pojišťovny za stejné podmínky o 3000Kč. méně.Přeji České pojišťovně hodně úspěchů

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jendo.m
26.1.2018
*
*
*
*
*

Manželka bohuzel delala pro českou pojistovnu na živnosť. Stále od ni chteli penize pro potreby do kancelare, taky za nový nabytek. Nic moc jsi tam pritom nevydelala a tech smluv mela hodne. Kdyz jse rozhodla odejit, tak jeste do ted rok a pol po odchodu ji chodí vracet provize, protoze ty co tam zustali tak uzaviraji s klientama nové smlouvy. Tatovi udelala manželka zivotni pojistku a kdyz odesla od české pojistovny, tak tatovi volala pani, že pry je nemocny a musíme zrušiť pojistku a ona , že mu udela novou. Tata pojistku zrušil, ale ne u ni a od české pojistovny už nic nechce. GRATULUJU jak to tam vedete a tem vedoucim co narizujou podrizenym rusit pojistky tem co jse rozhodli odejit. Takže v teto spoločnosti manželka jenom prodelala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lajika
2.1.2018
*
*
*
*
*

na úvod - hvězdičku jsme dala jen proto, že je to povinná položka bez níž nelze hodnocení odeslat platím každoročně pojistku. Letošní vyúčtování bylo navýšeno o sice drobnou leč nevysvětlenou částku. Když jsme zavolala na zákaznickou linku, blábolila slečna nejprve něco o nedoplatku z loňska (pokud by to byl nedoplatek z loňska, což nebyl a být nemohl, mělo by vyúčtování obsahovat taky tuhle položku s příslušnou částkou, což neobsahovalo), pak o "změně smlouvy" - o tom bych zase jako smluvní strana měla něco vědět, nakonec o "technické chybě". Pak řekla, že situaci zkonzultuje s kolegy a ozve se. Ozvala se, omlouvila, informovala, že mám platit částku bez onoho záhadného navýšení, ale...! kolik klientů zaplatí prostě to, co jim pojišťovna naúčtuje a všimne si rozdílu v řádu prvních desítek korun? Zkouší takhle pojišťovna okrást všecky klienty nebo jen vylosované? Pojišťovnu samozřejmě po incidentu změním.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lenka
3.5.2017
*
*
*
*
*

S českou pojišťovnou mám špatné zkušenosti. Stala se mi nehoda, pán mi poškodil auto na parkovišti. Měl uzavřenou pojistku tzv. na blbost. U škody byli svědci, situace byla pravdivě popsána a včas nahlášena a odpověď mi přišla, že popsaná situace se nemohla stát a plnění nebude. Pán vysmátý, pojišťovna také a já jako poškozená si musela uhradit opravu. U ČP už nic nemám, vše jsem tam ukončila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana
16.3.2017
*
*
*
*
*

S Českou pojišťovnou máme jen ty nejhorší zkušenosti. Měla jsem důchodové připojištění, řádně placeno, žádné čerpání a po skončení smlouvy místo bonusu 39 tisíc, mi ještě z naspořené částky 20 tisíc sebrali. Manžel má pojištění odpovědnosti. Každý rok, téměř 20 let chodila složenka a v loňském roce změnili systém. Složenku na letošní rok neposlali a za 2 měsíce přišla na platbu 356 korun pokuta 50 korun. Česká pojišťovna je nejhorší ze všech pojišťoven od konce komunistické éry. U tohoto ústavu již nikdy! Jana a Josef

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jíří
7.3.2017
*
*
*
*
*

Spokojenost. Nejlepší pojišťovna na trhu. Proplatili mi i malou jizvu na prstu. Měl jsem pojištění dlouhodobých následků úrazu od 0,01%, což jiný pojišťovný ani nenabízejí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne6
gupus
25.11.2016
*
*
*
*
*

Mám špatnou zkušenost s ČP. 26.8.2016 mi od kamínku naprasklo čelní sklo od kamínku z protijedoucího náklaďáku.Až 14.11.2016 mi přišel dopis od ČP, kde mi oznámili, že zjišťují právní základ mého nároku.Přitom jak já tak náklaďák jsme vše sepsali a hned nahlásili a ještě uvedli svědka.Po telefonátu s likvidátorem ČP jsem zjistil, že firma náklaďáku s ČP od nehody nekomunikovala.Tak jsem zavolal firmě nákladního auta,ta to nahlásila ČP a už je to v pořádku. Stačilo jen zavolat.Závěr pro mě je takový, že s Českou pojišťovnou skončím a všechny smlouvy převedu k jiné.Nechce se mi čekal pomalu půl roku než mi nahradí škodu.Mám u nich pět smluv a ty skončí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
davesi
5.2.2016
*
*
*
*
*

Bohužel musím říci, že mám s ČP špatnou zkušenost v takové banalitě, jako je zasílání daňových potvrzení k životnímu pojištění. Každý rok je musím stále stejně usilovně uhánět a oni nekonají, takže zdržují klienta. Je to neskutečná neschopnost, protože u jiných společností to dělat nemusím.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
eleonor12
29.12.2015
*
*
*
*
*

Zdravím všechny čtenáře techto recenzí.Já mám bohužel s ČP jen samé špatné zkušenosti. Jsou to samé výmluvy a neuhradí co naslibují při zakládání smlouvy. Jak jinak ,že??. Já i syn máme pojištění- žovotní a ani jednomu nebyla proplacená pojistná událost - úraz. Právě jsme obě smlouvy vypověděly. Takže už nikdy více Českou pojištovnu. Nedoporučuji !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Přidat hodnocení
  • Spálená 75/16
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce